Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Τα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος επιταχύνουν την ανάπτυξη των εφαρμογών των οδηγήσεων

επιχείρηση Νέα
Τα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος επιταχύνουν την ανάπτυξη των εφαρμογών των οδηγήσεων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος επιταχύνουν την ανάπτυξη των εφαρμογών των οδηγήσεων

      Όταν η σφαιρική συνειδητοποίηση της προστασίας του περιβάλλοντος αυξάνεται όλο και περισσότερο, και οι χώρες αντιμετωπίζουν γενικά το πρόβλημα της περιορισμένης ενέργειας, οι προηγμένες τη χώρες έχουν την περιεκτικότερη περιβαλλοντική ρύπανση στο πώς να καταστήσουν τη χρήση της περιορισμένης ενέργειας αποδοτικότερη, και πώς να μειώσουν την περιβαλλοντική ρύπανση που δημιουργείται κατά χρησιμοποίηση της ενέργειας ή της ηλεκτρικής παραγωγής. σκέψη. Είναι μια από τις μεθόδους για να επιταχύνει την αποβολή του λευκού - βρασμένες λάμπες φωτός με τη μεγαλύτερη κατανάλωση ισχύος μέσω της νομοθεσίας. Σε τελευταία ανάλυση, ο φωτισμός είναι η μεγαλύτερη εφαρμογή κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας της του ανθρώπινου κόσμου, και οι άσπροι βολβοί εγκαυμάτων είναι η περισσότερη δύναμη - καταναλώνοντας προϊόντα στον τομέα του φωτισμού.

 

      Η σύγχρονη τάση είναι να προσπαθήσει να προωθήσει την απαίτηση για το φωτισμό των οδηγήσεων και να καταστήσει τους ανθρώπους ευτυχησμένους να χρησιμοποιήσουν αυτήν την κατανάλωση ισχύος από το φως του ήλιου, αλλά δεν θα βλαφθεί την υγεία της υγείας από οποιαδήποτε ακτινοβολία. Οι εμπειρογνώμονες βιομηχανίας θεωρούν ότι και τα προϊόντα φωτισμού των φιλικών προς το περιβάλλον και χαμηλής ισχύος οδηγήσεων μπορούν να πάρουν τουλάχιστον 30% του μεριδίου αγοράς.

 

      Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τα προϊόντα των οδηγήσεων να γίνουν όλο και περισσότερο δημοφιλείς. Ένας από τους είναι η ζωή προϊόντων του. Αν και η τιμή μονάδων του προϊόντος είναι υψηλότερη από αυτή των άσπρων φυσαλίδων, η ζωή υπηρεσιών είναι συχνά 10 φορές, ακόμα περισσότεροι από 20 φορές. Συγχρόνως, η ηλεκτρική ενέργειά της που καταναλώνεται είναι μόνο λιγότερο από 1 σε 5 των άσπρων βολβών. Αφ' ετέρου, οι οδηγήσεις δεν περιλαμβάνουν οποιαδήποτε τμήματα υδραργύρου. Συγχρόνως, λόγω της χαμηλής τάσης, τα επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά κύματα παραχθε'ντα είναι λιγότερο από άλλους λαμπτήρες.

 

      Οι οδηγήσεις έχουν επίσης ένα άλλο πλεονέκτημα, δηλ., τα φωτεινά χαρακτηριστικά της, το οποίο είναι ένας τρόπος σημείου πηγής φωτός. Επομένως, το σχέδιο είναι πιό εύκαμπτο. Μπορείτε να κάνετε τα φω'τα που είναι διεσπαρμένα. Το χρώμα μπορεί να είναι φωτεινότερο και φωτεινό.

Χρόνος μπαρ : 2022-08-16 15:53:30 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Sunrise Lighting Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Vita Ma

Τηλ.:: 86-13751011285

Φαξ: 86-755-2870-9505

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)